The Big Spender // Anno 2015

Need too read // Blogs

I kender godt det der med, at så var der et enkelt indlæg eller et enkelt outfit som sagde dig noget. De blogge er også fine nok nogen gange, men de blogs, hvor du gang på gang på gang forelsker dig i deres items, forstår deres problemstillinger og vil slå ihjel for at eje deres klædeskab, er de bloggere som rør dig mest. De blogge har jeg fundet. I hvertfald dem jeg personligt tjekker dagligt.

Når jeg kigger på de forskellige blogs, leder jeg typisk efter noget der er unikt. Derudover er jeg en sucker for all-black outfits, sjove og søde små detaljer, og store skarpe billeder. For mig er billederne med til at skabe bloggens image. Hvis billederne er rodede, gør det ens helheds indtryk af bloggen rodet.

 

Patrick Pankalla

A dear friend. Han er skøn, smuk, fashionable med stort F, fantastisk og sidst men ikke mindst en sindsyg god fotograf. Selvom han er en dreng, bliver jeg inspireret af hans stil. Og til dem der ikke er til den mere maskuline mode, poster Patrick også ofte what too wear til piger.

16270643676_4114767a30_o

Amalie Wessel

Selvom Amalie klæder sig som en typisk gymnasieelev i dagens Danmark, er hun super inspirerende. Jeg mødte Amalie sidste år, i køen til nike Palm Trees, og tilbragte efter købet af vores begge babies, et par timer over kaffe på en café i indre København. Amalie er en del af Bloggers Delights stjernebloggere, og er efter min mening blandt de bedste.

IMG_9697-001_zpsfba83842

Sofie Parelius

Jeg er indenfor den sidste måned blevet opmærksom på den modebevidste Sofie. Selvom jeg normalt er tilhænger af store og knivskarpe billeder, har jeg forelsket mig i det bløde filter, som Sofie ofte bruger. Derudover bør Sofie være et stilikon for landets unge kvinder, da hun formår at sætte tøj sammen på en måde, så hun fremstår som en stærk individuel kvinde, uden at fremstå som en benhård forretningskvinde.

newyears

Inabob

Caroline som er indehaver af bloggen Inabob skal have en stor applause for at sætte modens tendenser sammen med hendes egen fortolkning af hvad der er street. Hun er hip på hendes egen måde, og så er jeg ret vild med hendes måde at skrive på. Jeg sidder og har en følelse af at indlæggene er gennemarbejdet, og at hun ikke har et eller andet hun skal leve op til.

bfbertkfnkjwfjwkr

Billeder lånt fra den gældende bloggers egen blog.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The Big Spender // Anno 2015