Min Gymnasietid // Indtil nu

The Big Spender // Anno 2015

Udover i år bliver det år hvor jeg får hue på og bla. bla. bla. (i kender smøren), bliver det FORHÅBENTLIG også det år hvor jeg lærer at have styr på en økonomi, og om ikke andet lærer at bruge mine penge på lækkert tøj frem for gode sannoer hos Bjarne (Forklaring følger).

Jo i vil blive latterlig overraskede over hvor hurtigt SU samt en månedsløn fra 2-5 vagter i den lokale netto kan forsvinde. Hvad kan jeg sige. I am a foodie. Og så gør det det altså ikke nemmere med lange skoledage, mange matematikafleveringer (der bliver lavet i lektiecaféen onsdag eftermiddag) og fantastisk kantine der laver prisvindende sandwiches og har et uhyr godt udvalg a bland selv slik, vitamin vand og alt hvad hjertet ellers begære kl. 14 + en dum og kedelig regnvejrsdag.

Derudover går jeg jo altså i byen, og har en tendens til at tabe mine mønter, og være for fuld til at mene at jeg skal samle dem op. (vores hemmelighed). Så ja jeg burde måske tage imod min fars økonomikursus som han nu har tilbudt mig et par måneder.

Nå det så er sagt, så er der altså nogle ting som jeg bilder mig selv ind jeg får råd til læs:(Dør hvis jeg ikke ejer det indenfor de næste 2 måneder), herunder en iphone 6, for selvom jeg elsker min 5’er ret højt, og har indfundet mig med at jeg er typen der taber min telefon overalt, og derfor har en telefon der er slidt af udseende, så må jeg nok også indse, at min homeknap falder af indenfor de næste par måneder, og at en batteritid på 2-6 timer ikke er optimalt.

Skærmbillede 2015-01-22 kl. 21.01.47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min Gymnasietid // Indtil nu