Need too read // Blogs

Need too watch // Series // Girlies

tumblr_nims46KPbG1tuyd4do1_500

Jeg er en sucker for serier, og specielt dem der er lige det ekstra girly end de andre. Her får i et uddrag af dem der kan få mig til at klikke “next episode” efter midnat en hverdag.

tumblr_nil4kzGMN31t1dtldo1_1280

Gossip Girl

Gossip Girl er et must see for alle teenagere verden over. Serien har alt. Teenageliv, lækre fyre, fashion i store mængder, intriger mellem veninder, familieproblemer, ja alt hvad der overhoved kan være. Har på nuværende tidspunkt set hele serien 3 gange, og elsker den kun mere for hver gang. Jeg bliver dog altid voldsomt irriteret i starten over, hvor grim Chuck Bass er, men hold ved for han bliver gude skøn, og du kommer til at takke mig for at du holdte ved.

tumblr_niltjzpCct1u8f0n5o1_500

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars handler om 4 piger, der finder sammen igen efter de har mistet deres veninde Alison på mystisk vis. Serien er sindsyg mildest talt, men er spændende fra start til slut (har ikke set slutningen endnu, da den ikke er på netflix), og det at denne såkaldte A jagter de fire piger, giver den ellers ret almen tøseserie et twist der gør den vanedannende.

tumblr_nhm84aHRVq1rbigllo1_500

The Carrie Diaries

Her følger vi Sex and the City-stjernen som ung og studerende. Vi lærer hendes første kærlighed at kende, og jeg personligt finder det nemmere at identificere mig med denne Carrie end Carrie i Sex and the city. Her er hun jævnaldrende med dig og mig, og de problemer hun støder på, er nogen vi i realiteten også kunne støde på, som en  dumpet køreprøve, eller en far der har svært ved at acceptere kæresten (ikke fordi min far ville sige noget dog.)

tumblr_n9lv7fuKO31rn0d6xo1_1280

Dance Academy

Dance academy er ikke som de andre serier jeg har foreslået jer. Det er her den cheasy del virkelig kommer til udtryk. Her følger man en flok unge fra forskellige baggrunde, som er samlet på den 3 årige balletdanser uddannelse. Derudover er jeg lidt af en sucker, for alt videopræget der følger en dansekultur. Serien er også den eneste serie, hvor jeg har siddet og tudet 2 afsnit i træk.

Alle billeder er fundet på tumblr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Need too read // Blogs