10 ting// Jeg ville ønske at...

About me // 10 facts that you doesn’t need to know

1. Jeg her en ekstraordinær sensetiv hovedbund, og kan ikke lide når folk piller og nusser ved mit hår.

2. Jeg har virkelig virkelig virkelig små hænder. Hvis jeg skal have falske negle på, er det den dyre omgang, ellers skal de billige tips fra Matas klippes til. Med små fingre følger små negle nemlig.

3. Jeg elsker elsker elsker duften af kaffe, men jeg har i skrivende stund ikke lært at drikke det endnu.

4. Jeg er B-menneske med meget stort B. Dette resultere i, at jeg yderst sjældent gør noget ud af mig selv, og næsten aldrig har make-up på.

5. Jeg er en sucker for basis items, og min favorit til trøjer er Samsø Samsø.

6. ca. 90 % af mine byture foregår i et all black outfit.

7. Jeg hader balerina sko. Jeg enten taber dem eller får uhelbredelige vabler og et utal a skavsår. Jeg synes det er så elegant et fodtøj, men de fungere ikke for mig.

8. Jeg er kun 160 høj, og med en venindeflok hvor gennemsnitshøjden er ca. 170, går jeg aldrig i byen uden hæl på, men jeg ender alligevel med at tage hjem iført sneaks

9. Jeg er en af dem der vil det hele, og derfor sjældent bliver rigtig god til noget. Du kan altså ikke kombinere fodbold, styrketræning, dans, sang, blogging, arbejde, skole og socialt liv, og forvente at få topkarakterer hele vejen rundt. Hvis der er en der biller dig det ind, er personen på stoffer!

10. Første gang jeg var fuld var til min egen 16 års fødselsdag, og det mest skamfulde jeg foretagede mig på aftenen var, at forklare min mor hvor fuld jeg var.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 ting// Jeg ville ønske at...